Bilete Festival Șaraimanic World la Brezoi - 29-31 iul '22 - Summer Camp Brezoi

Festival Șaraimanic World la Brezoi

Summer Camp Brezoi, Brezoi (Vâlcea)

29-31 iulie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ești Șaraimanic când ceva se trezește în tine. Când cucerești. Locuri, muzică, oameni. Ești Șaraimanic când ți se deschide inima. Cine vrea să simtă, se adună la Festival Șaraimanic World la Brezoi.
Lăutarii din România se întâlnesc cu muzicieni Șaraimanici din Africa, America Latină și Balcani. Între 29 și 31 iulie la Brezoi, în munții Lotrului.

CLICK MAI JOS PENTRU BILETE DE TRANSPORT

CLICK AICI

Trei zile și trei nopți de dans din buricul lumii în văile unde lotrii își țineau aurul ascuns. Descoperim muzici știutede o viață și visăm lumi Șaraimanice:

Vineri, 29 iulie

Alogte Oho & His Sounds of Joy (Ghana) • Milan Sasin Orkestra (Serbia) • Taraful Marian Mexicanu’ • VRTW DJ Sets

Sâmbătă, 30 iulie

Roda de Samba Cavaco (Brazil) • Oana Cătălina Chițu & Jovanovic Trio • Taraful Ionică Minune • The Turbans • VRTW DJ Sets

Duminică, 31 iulie

Roda de Samba Cavaco (Brazil) • Bibescu Gipsy Jazz Band & Svetlana Perjovschi • Simion Bogdan-Mihai & Lăutarii de Mătase •Taraful de la Vărbilău • VRTW DJ Sets

DJ Sets: Dans Șaraimanic pe timp de Soare și Lună cu: GUTS (FR) • Abasc • VRTW: UFE • Bully • Iorga • Puiu • Electroclown

#plimbări ghidate în natură # meșteșuguri # ateliere de muzică # yoga # plajă # baie în râu # spațiu joacă copii

Abonamente acces general (3 zile de festival): 250 RON

Bilete 1 zi: 100 RON

Loc camping – 40 RON /persoană (pe toată durata Festivalului)

//
Copiii sub 12 ani pot intra gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de minimum un adult posesor al unui bilet individual sau al unui abonament valabil pentru ziua respectivă.
Iubim animalele, așasar festivalul Șaraimanic World este pet-friendly.
Cum poți ajunge la Brezoi daca vii din București?
Agentia Vilextur va pune la dispoziție contra - cost autocare cu plecare din București spre festival/dus – întors, plecare vineri, întoarcere luni. Vilextur va asigura transport special pentru festival cu autocare din Rm Valcea -Călimanești- Brezoi, dus-întors, în fiecare zi de festival.
Masina personală/ride-sharing
Tren/autobuz: orice ruta Bucuresti-Sibiu are stație în Călimanesti (18 km de Brezoi). Între Călimănești și Brezoi circulă autobuze cu plecare aproape în fiecare ora si un cost de 4-5 RON per calatorie.
Unde te poti caza?
Pe grupul de facebook Cazare Brezoi poți găsi diferite variante.
Dacă nu dorești varianta de campare cu cortul sau cu rulota, poți căuta cazare în
Brezoi la localnici sau la pensiunile și hotelurile din zonă. Ești la distanță de 17 km de Călimănești – Căciulata (aproximativ 18 minute cu mașina); la 22 km de Mălaia (aprox. 24 de minute cu mașina), 36 km de Voineasa și de Rm. Vâlcea (38 minute), 69 km de Sibiu (o oră cu masina). Verifică disponibilitatea la hotelurile din zonă și aruncă un ochi și pe Airbnb.
Camping, Corturi și rulote
Politica pentru cazarea in camping:
- Trebuie să-mi aduc cortul/rulota sau găsesc la Brezoi?
Corturile și rulotele le aduceți voi. Fiecare persoană care solicită intrarea în zona de camping trebuie să aibă bilet de camping, indiferent dacă este pentru zona de camping corturi sau camping rulote.
- Pot să-mi aleg singur locul în camping?
Ai încredere în noi, vom alege noi pentru tine, astfel încât să optimizăm spațiul și să fie bine pentru toată lumea.
- Pot să intru cu mașina în zona de camping?
Nu, mașina o poți lăsa în parcarea alăturată.
- Ce dotări există în zona de camping?
Spațiile de campare pentru corturi și rulote sunt îngrădite, cu pază 24/24h, iluminate nocturn, dotate cu toalete și dușuri, posturi de alimentare cu energie electrică, WiFi gratuit și teren de sport. De asemenea, vor fi amenajate zone de grill și spații de luat masa sau de savurat cafeaua. Zona 1 a camping-ului pentru corturi este la o distanță de aproximativ 4 minute de mers pe jos față de festival, într-un minunat parc natural. Zona de camping rulote este alăturată și dispune de o capacitate de aproximativ 100 unități. Nu doar o locație ce oferă facilitățile necesare unei șederi confortabile pe perioada festivalului, ci și o comunitate, un loc de joacă pentru mici și mari, plin de viață, dar civilizat și ordonat totodată.
- Pot să aduc mâncare, apă sau băutură în camping?
DA.
- Am voie să fac grătar?
Nu și nici nu ai de ce. Îl facem noi pentru tine 

- Pot veni cu bicicleta?
Da. Vei putea să o iei cu tine în zona de camping, dar nu se va putea trece cu ea în zona de concerte.
- Pot să-mi aduc chitara, muzicuța, tobele etc?
Daaaa, chiar te rugam. Doar dacă e ora de odihnă în campus, ai grijă de liniștea celorlalți.
- Pot să fac un foc de tabăra?
Din păcate, nu. Nu vrem să riscăm siguranță nimănui.
//
Summer Camp Brezoi · 25.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber și teraselor · Concerte în fiecare weekend · Zonă de camping pentru corturi și rulote - 20.000 metri pătrați · Zonă de plajă pe malul râului Lotru · Parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport · Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.